Comença una temporada que serà històrica!

La temporada 2023/24 que serà molt especial: el Club Natació Vallirana complirà 70 anys! Per aquest motiu, estem treballant en diferents actes i esdeveniments on necessitarem la vostra col·laboració, perquè totes i tots som el club. SomCNV!
Per ara, us avancem les primeres activitats que es desenvoluparan al mes de setembre.

De l’1 al 3 de setembre celebrarem a Tossa de Mar l’stage d’inici de temporada dels nostres esportistes. Prop de 50 nedadors i nedadores de
totes les edats ja s’han apuntat. Són tres dies multiesportius, de cohesió, de fer equip i pinya. Ens ho passem molt bé! Tota una experiència on fem club i on agafem força per encetar la nova temporada.

Cursa Onze de Setembre

El CN Vallirana participarà com sempre a la Cursa de l’Onze de setembre que se celebrarà a Vallirana amb motiu de la Diada. Quan s’apropi la data us facilitarem informació sobre com es podrà participar, incripcions i reglament. Som-hi club! També som ràpids fora de l’aigua!

Banyoles: 17 de setembre

El 17 de setembre l’Estany de Banyoles acollirà la que ja serà la seva 79a Travessia. El CN Vallirana és un dels clubs que sempre està present en aquesta trobada d’esport i oci, de fer club. A què esperes? T’ho apuntes al calendari? Prepara la carmanyola i sigues ràpid en reservar la teva plaça en el bus del CNV!!!

Festa Major de Sant Mateu

Vallirana celebrarà del 20 al 24 de setembre la seva Festa Major. El CN Vallirana tornarà a estar present. Per això necessitarem també la vostra col·laboració. Ja us direm. Farem festa grossa!

Connecta’t al CNV!

Des del club estem actualitzant la pàgina web www.cnvallirana.cat i us animen
que ens seguiu en xarxes, a través de twitter @CNVallirana i Instagram
@cnvallirana.