El CN Vallirana acollirà aquest dissabte 27 de gener el III Memorial Pol Martínez

Els resultats es podran seguir en viu d’una trobada en què participaran el CN Viladecans, el CN El Prat i el CN Sant Feliu, a més del CN Vallirana

El CN Vallirana es prepara per retre homenatge al jove nedador i waterpolista, Pol Martínez, el pròxim 27 de gener a la tarda, en la tercera edició del seu Memorial. Aquest esdeveniment anual recorda el jove esportista que ens va deixar de manera sobtada al gener de l’any 2020.

El III Memorial està obert a la participació d’esportistes de les categories Infantil, Júnior i Absoluta. Ja està confirmada la presència del CN Viladecans, el CN El Prat i el CN Sant Feliu, a més del CN Vallirana. La prova de 50 Lliures (eliminatòria) serà obligatòria per a tots els participants, mentre que per a la resta de les proves (100 Esquena, 100 Braça, 100 Lliures, 100 Papallona i 100 Estils) no hi haurà límit en la participació individual ni en la quantitat de relleus per club.

Els llistats de sortida i els resultats en viu estaran disponibles al següent enllaç web: https://live.swimrankings.net/40611/

L’atorgament de premis es realitzarà mitjançant punts FINA, obtinguts indistintament a les proves de 50, 100 i 200 metres. Es reconeixerà als millors nedadors en les categories Infantil i Júnior/Absoluta tant en l’àmbit general com local, tenint en compte la millor puntuació FINA assolida en una sola prova.

El CN Vallirana comptarà amb el suport l’Ajuntament de Vallirana, Nedaswimwear, Fisioteràpia Badia Delgado i Vilamercat per a la celebració d’aquest esdeveniment.