El CN Vallirana guanya la Copa Federació

L’equip absolut femení del CN Vallirana es va proclamar el passat 25 de febrer campió de la II Copa Federació amb una actuació impecable davant del WP Iruña 9802 a la final disputada a la UE Horta. En un partit ple d’emoció i bon joc, l’equip barceloní es va imposar amb autoritat, aconseguint el seu primer títol en la competició.

Des de l’inici, Vallirana va mostrar la seva determinació portant la iniciativa al marcador, amb un parcial inicial de 3-2 a favor seu. Mantenint una defensa sòlida, van obtenir contenir els atacs del WP Iruña, l’equip més golejador de la categoria, i van augmentar el seu avantatge amb un parcial de 4-2 en la primera meitat, arribant al descans amb un marcador de 7-4 a favor seu.

En la segona part, Vallirana va continuar dominant el joc i va ampliar el seu avantatge fins als sis gols, amb un marcador de 10-4. Malgrat els intents de reacció per part d’Iruña, l’equip català es va mantenir concentrat i segur en defensa, controlant el partit i assegurant la victòria.

Amb un marcador final de 14-9, Vallirana va tancar el partit amb actuacions destacades individuals, com la de Laia Tutusaus, nomenada MVP de la final, i Mila López, reconeguda com la millor portera del torneig. Un merescut triomf per a un equip que va demostrar la seva qualitat i determinació al llarg del campionat.

El CN Vallirana celebra així el seu primer títol a la II Copa Federació, consolidant-se com un dels equips més destacats de la competició.

Font: Real Federación Española de Natación

Autor de les fotografies: Josep Ponferrada