El CN Vallirana queda cinquè a la Copa Catalana Alevina de Natació Divisió E

L’equip aleví del Club Natació Vallirana va aconseguir, el passat diumenge 3 de juny, la cinquena posició a la Copa Catalana Alevina Divisió E de Natació, un esdeveniment que va reunir més de 80 esportistes de vuit clubs d’arreu de Catalunya, i que vam organitzar el club amb el suport de l’Ajuntament de Vallirana.

La competició es va disputar en una única sessió de matí a la piscina coberta de 25 metres. A més del CN Vallirana, hi van participar el CN Rubí, el CN Catalunya, el CN Igualada, el CN Sant Sadurní, el CN Balaguer, el CN Tortosa i el CN Roses.

La competició estava exclusivament oberta a esportistes de categoria aleví, els quals van poder participar en un màxim de tres proves individuals cadascun. Les puntuacions van seguir el sistema establert per la Federació Catalana de Natació, i els resultats es van publicar en viu durant la competició.

L’equip aleví CN Vallirana va demostrar un gran rendiment, assolint una meritòria cinquena posició en la classificació general. El CN Rubí va guanyar la competició. Enhorabona!!