El CN Vallirana serà una de les seus de la Copa Catalana el 29 d’octubre

Nou equips de tota Catalunya participaran en la competició del la 4a Divisió oberta a la participació d’esportistes de la categoria Infantil, Júnior i Absolut

Vallirana serà el dia 29 d’octubre, de nou, sinònim de natació. La piscina coberta de 25 metres del municipi acollirà una de les competicions de la Copa Catalana, l’única que es celebrarà fora de Barcelona i que correspon a la 4a Divisió. El Club de Natació Vallirana serà l’organitzador d’aquesta competició oberta a la participació d’esportistes de la categoria Infantil, Júnior i Absolut, en la que participaran un total de nou equips.

En aquest sentit, ens visitaran el CN Esplugues, el CN Martorell, el CN Prat de Llobregat, el CN Catalunya, el CN Cerdanyola, el CN Santa Perpètua, el CN Cervera i el CN Tàrrega. El CN Vallirana participarà amb un equip amb esportistes de les tres categories.

«Es molt important per a nosaltres celebrar la Copa Catalana a Vallirana i poder acollir una competició de primer nivell de les categories infantil, júnior i absolut», explica la presidenta del CN Vallirana, Neus Tarazona. «Estem a punt de complir 70 anys i som un dels clubs històrics de Catalunya, però ens sentim molt i molt joves, i amb molta força pels propers 70 anys», afegeix.

La competició en què cada esportista podrà nedar un màxim de tres proves individuals -si bé sense límit de proves de relleus- començarà a les 16 hores. Els resultats es podran consultar en viu clicant en aquest enllaç.

Una gran festa de la natació catalana on es premiarà mitjançant puntuació per clubs als tres primers clubs classificats. Per realitzar el càlcul dels punts de cada club es tindrà en compte les dues millors puntuacions per prova individuals i la millor puntuació per prova de relleus.