Els equips absoluts de waterpolo del CN Vallirana, classificats per a la lluita per l’ascens

A falta de dos partits, el femení podrà jugar per l’ascens a la màxima categoria, la Divisió d’Honor; mentre que el masculí podrà lluitar per pujar a Primera Divisió

Els equips absoluts masculí i femení de waterpolo del Club Natació Vallirana han assegurat la seva plaça a la fase d’ascens amb només dues jornades per disputar-se, a falta de dos partits per acabar aquesta fase. L’equip absolut femení ja s’ha assegurat matemàticament competir per l’ascens a la Divisió d’Honor, mentre que l’equip absolut masculí ho farà per pujar a Primera Divisió.

«Som un petit gran club que estem a punt de fer història, l’any que precisament celebrarem els 70 anys del nostre naixement», explica la presidenta del CN Vallirana, Neus Tarazona. «No tots els clubs poden dir que tots els seus equips absoluts juguen a les categories nacionals i té molt mèrit que nosaltres estiguem allà, en primera línia, lluitant amb tots els grans equips de tota Espanya, un èxit que també és fruit del compromís i la il·lusió de totes les persones compromeses amb el club», afegeix Tarazona.

L’èxit dels dos equips reflecteix el treball ardu i la dedicació dels esportistes del CN Vallirana, els quals han destacat en l’escena nacional representant el club amb orgull i passió en cada encontre.

El Club Natació Vallirana espera continuar aquesta exitosa trajectòria en les pròximes fases de la competició nacional, consolidant la seva posició com a referent en el món del waterpolo a Catalunya.