Èxit de la I Trobada de la Granota de waterpolo base

La jornada, organitzada pel C. N. Vallirana, s’emmarca dintre dels actes commemoratius del 70 aniversari de la piscina olímpica exterior, la més antiga de Catalunya en funcionament

El C. N. Vallirana va organitzar el passat dissabte 8 de juliol la I Trobada de la Granota, una jornada de waterpolo base, en la que van participar equips infantils tant Vallirana com del C. N. Molins i el C. N. Martorell, així com els alevins del C. N. Vallirana i el C. N. Martorell. A banda, també van assistir esportistes d’altres clubs, com el C. N. Mataró, el C. N. Granollers o el C. N. Garraf.

La jornada, que va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Vallirana i va tenir a Vilamercat com a patrocinador, va ser una festa de l’esport base que va congregar a centenars de persones. En aquest sentit, al matí es van disputar els partits que van protagonitzar els diferents equips participants. A la tarda, va ser el moment en els que els nedadors i nedadores es van barrejar a la piscina i també es van llençar a jugar els voluntaris de la trobada, principalment esportistes del C. N. Vallirana, d’altres categories. Després de l’entrega de les medalles commemoratives, es va jugar un partit protagonitzat per esportistes veterans d’arreu de Catalunya.

La I Trobada de la Granota s’emmarca dintre dels actes commemoratius dels setanta anys de la piscina olímpica de Vallirana, tot un referent històric en el món de la natació, construïda l’any 1953 i que és la més antiga de Catalunya d’aquestes característiques en funcionament.

“Ens omple d’orgull i satisfacció tornar a veure la nostra piscina plena d’esportistes i en competició, des que l’antic equip de govern va decidir tancar la piscina del globus no hem pogut tornar a competir de manera oficial, és per això que aquest acte és per, a més de per posar en valor la tasca del club en la formació de molts joves  esportistes, una reivindicació del paper històric d’aquesta piscina de 50 m i del CNV, que l’any vinent fa també els seus 70 anys. Necessitem la rehabilitació integral de la piscina per tal de continuar essent un referent de la natació i waterpolo del nostre país”, va manifestar la presidenta del C. N. Vallirana, Neus Tarazona.

L’alcaldessa de Vallirana Eva Martínez i el regidor d’Esports, Héctor Mena van assistir a l’acte de clausura de la trobada, on van destacar la trajectòria del C. N. Vallirana i va felicitar el club per la celebració de la trobada.