Pol Gil s’incorpora a la Federació Catalana de Natació com a tècnic

El nedador internacional del CN Vallirana, un referent en aigües obertes, formarà a joves esportistes catalans

El valliranenc Pol Gil Tarazona (Barcelona, 1996) s’incorpora com a tècnic a la Federació Catalana de Natació, després que en els últims tres anys, aquest esportista internacional vinculat des de la seva infantesa al CN Vallirana hagi estat nedador i entrenador de les seccions bases del CN Barcelona.

“Que la Federació compti amb mi per treballar amb els joves esportistes catalans i amb les seccions més joves m’enorgulleix i em fa molt feliç”, explica Pol Gil, tot un referent mundial en aigües obertes, campió d’Espanya i de Catalunya, director tècnic de la Tuna Race Balfegó i col·laborador en altres competicions similars. Pol Gil, que va estar vinculat com a esportista al Centre d’Alt Rendiment (CAR) des del 2012 al 2020, ara torna a Sant Cugat amb un nou paper.

“Tinc moltes ganes de sumar a la natació catalana amb tot el que he après aquests anys, dins de l’aigua, però també des de fora. Tinc moltes ganes d’aquesta nova etapa”, afegeix el nedador vinculat al CN Vallirana des dels tres anys, que també valora molt positivament el seu pas pel CN Barcelona “un club que m’estimo molt”.