Presència destacada del CN Vallirana a la Nit de l’Esport

El passat divendres 10 de novembre al Restaurant Selva Negra va acollir una nova edició de la Nit de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament de Vallirana i que és un reconeixement i homenatge a les 22 entitats esportives del municipi, i alhora el premi, en forma de trofeu, als equips, tècnics i esportistes més destacats de l’any.

El CN Vallirana va aconseguir diferents guardons. Així, Laia Tutusaus, que la temporada passada va quedar entre les tres màximes golejadores de la primera nacional femenina va obtenir el premi de Millor esportista femenina d’esport d’equip. Sara Burgada, segona entrenadora de la Selecció Catalana Waterpolo Infantil i, actualment entrenadora del Cadet Femení, el de Millor tècnica.

La nedadora Laura Herrero, amb deu anys de trajectòria i presència continuada en Campionats de Catalunya i Campionats d’Espanya va ser finalista en la categoria de Millor esportista individual femenina. L’aleví Saúl López va ser també finalista en el guardó de Millor esportista promesa masculí.

El Premi de l’entitat va ser per Pol Gil Tarazona, un guardó en reconeixement la gran tasca duta a terme en benefici de l’esport local. (Van pujar a recollir el premi l’Enric i l’Àxel en representació del club).

Enhorabona a tots i totes! Ara toca continuar treballant per una millor temporada!!!