Presentació de temporada 2023/2024

Diumenge 1 d’octubre la piscina va acollir la presentació de la nova temporada 2023/24 amb la presentació dels diferents equips de natació i de waterpolo. Els esportistes des de la vora de l’aigua van saludar als assistents, abans de fer-se la foto d’inici de temporada (publicades en aquesta web, en les diferents categories).

«Aquesta temporada serà molt especial perquè estem d’aniversari. Complim setanta anys d’història i els afrontem amb molts reptes i il·lusió. Som un club referent i ho volem continuar sent», va dir la presidenta Neus Tarazona. Per part de l’Ajuntament va assistir el regidor d’Esports, Hèctor Mena, que va felicitar el club pels seus 70 anys vinents i va expressar els millors desitjos per aquesta temporada.

Pel que respecta al cos tècnic, Marta Flamarich serà la coordinadora de Natació, i Mila López ho serà de waterpolo.

Les entrenadores de natació seran Laura Herrero (Prebenjamí), Laia Gomila (Benjamí), Alba Navarro (Aleví). Marta Flamarich dirigirà els entrenaments d’Infantil (amb Laia Gomila) i Júnior i Absolut.

En el cas dels equips de waterpolo, Alba Navarro, amb el suport d’Izan Risco, serà entrenadora de prebenjamins, benjamins i aleví. Tot i que aquesta temporada només hi haurà un equip aleví mixt, en el que s’integraran els benjamins. Dani Gomila serà l’entrenador de l’Infantil mixt i Sara Burgada del Cadet femení. Alberto Avilés serà l’entrenador del Juvenil masculí (amb suport de Dani Gomila) i de l’absolut femení. Lluís Calomardo serà l’entrenador de l’absolut masculí.

Equips de Natació

Equips de Waterpolo