Revisió mèdica

En referència al tema de la revisió mèdica que us vàrem informar en el passat email de data 15.08.2018, el nostre club ha contactat amb l’empresa CENTRE DE GESTIÓ SANITARIA SL MEDICINA DE L’ESPORT perquè ens enviessin una proposta de revisió pels nostres nedadors.

Informació sobre les revisions esportives subministrada per l’empresa:

Centre Sanitari ofereix el nou servei de medicina de l’esport, on es poden fer revisions esportives tant a particulars com a per a grups de centres esportius.
Així mateix, posem a disposició dels seus usuaris 3 UNITATS MÒBILS per fer els examen de salut al mateix centre d’entrenament.

La revisió esportiva és un examen mèdic per a prevenir possibles lesions que puguin aparèixer durant la pràctica esportiva. Els avenços mèdics i la introducció , generalització i baixada de costos de les determinacions individuals ha fet que les avaluacions mèdiques a CENTRE SANITARI siguin cada vegada més completes i amb millor qualitat.
A més el nostre centre disposa de tots els permisos del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya núm. E17907913 i és reconegut com a Centre de Medicina de l’educació Física i l’esport.
Aquest any hem incorporat la entrada dels certificats mèdics esportius de forma informatitzada, enviem amb suport informàtic els certificats mèdics esportius.

L’oferta pel club:

  • Realització de CERTIFICAT PROVISIONAL ESPORTIU en casos urgents. Servei telefònic de 24 hores en la temporada de fitxa.
  • Realització dels exàmens de salut al club esportiu i a tota la plantilla amb els mateixos criteris i valoració. Qualitat i servei
  • Assessorament en casos de detecció de patologia esportiva i possibilitat de tenir consulta d’especialista esportiu.
  • Entrega dels informes via telemàtica directa al esportista i entrega dels certificats mèdics esportius al club.(15 dies).

Captura de pantalla 2018-09-12 a las 20.28.02

  • Preu Tipus 1: 18 € x esportista
  • Preu Tipus 2: 33 € x esportista

 

Per poder fer una previsió dels esportistes interessats amb aquest tipus de proves us preguem que feu clic al següent enllaç per apuntar-vos, nomès caldrà possar el nom de l’esportista, la categoria i marcar el tipus de revisió que voleu fer.

*** Entenem que per les categories benjamí i aleví  és suficient la prova de Tipus 1
Pre-reserva de Revisió