Socials 2023

La tradicional Americana, l’entrega de trofeus i el sopar de germanor van tancar tres dies de competicions i de fer equip

La piscina olímpica de 50 metres va ser l’escenari durant els dies 19, 20 i 21 de juliol de les Socials del C. N. Vallirana, un punt de trobada entre els esportistes de diferents categories i, també, les seves famílies. Un acte que també serveix per apropar el club als infants i famílies que participen cada any a la beca que organitza el C. N. Vallirana.

Així, després de dos dies de competicions, divendres 21 de juliol va tenir lloc les últimes proves de natació, però també la celebració de la tradicional Americana, oberta a totes les famílies i on participen persones de totes les edats. Una Americana a què va seguir l’entrega de trofeus i medalles de les competicions que tenen lloc durant les socials; però també els reconeixements al treball desenvolupat durant tota la temporada per jugadors i jugadores de waterpolo, així com a nedadors i nedadores.
Premis a l’esforç, a la millora, al millor jugador i a qui fa equip que van concloure amb el Sopar-pícnic del C.N. Vallirana.

L’acte també va voler remarcar l’important paper de les entrenadores i entrenadors. Enhorabona a totes i tots!

Som Història. Som Equip. Som Futur.