Trobada amb Pol Gil

El passat 28 de novembre, la Masia Molí Can Batlle va ser l’escenari d’una trobada especial amb Pol Gil, exnadador del CN Vallirana i actual tècnic de la Federació Catalana de Natació. L’esdeveniment va oferir als membres del club una oportunitat única d’aprendre de la rica experiència d’aquest referent en el món de la natació.

En la primera sessió, dirigida als esportistes de les categories aleví, infantil, júnior i absolut, Pol Gil va abordar temes crucials com la gestió emocional, la mentalització, els valors i com l’actitud pot influir significativament en els resultats esportius. Els nedadors van tenir l’oportunitat d’assimilar coneixements clau per al seu desenvolupament personal i esportiu.

La segona sessió, destinada a totes les famílies del Club Natació Vallirana, va posar de manifest la importància de l’acompanyament familiar en el procés esportiu dels seus membres. S’hi va destacar l’actitud dels pares durant les competicions i partits, així com altres temes rellevants com l’alimentació, la tolerància a la frustració i la comprensió de la importància de les equivocacions com a part integral del procés d’aprenentatge.

La trobada amb Pol Gil va ser una jornada d’aprenentatge i reflexió sobre valors fonamentals, com l’esforç, l’actitud i la tolerància, que són claus per al creixement personal i esportiu dels membres del Club Natació Vallirana. Animem les famílies a participar en futures jornades, on continuarem oferint oportunitats de desenvolupament per als esportistes del nostre club.